Paper that moves people.
Swipe to the left

3 creatieve Washi Tape ideeën!

3 creatieve Washi Tape ideeën!
Door Marjolein Stoové 2 years ago 2906 keer bekeken Geen reacties

Herken je dat? Je ziet een leuke washi tape en je denkt: die móet ik hebben! En je denkt dat niet één keer maar veel vaker! Nou, zo heb ik wel heel veel washi tape thuis, maar wat kun je er allemaal mee? Ik laat in deze blog ter inspiratie een paar leuke ideeën zien. De washi tape die ik je hier laat zien zijn allemaal ontworpen door Gouden Lijntjes. Ze kunnen gebruikt worden in combinatie met de bijpassende bullet journals.

Idee 1: Je washi tape collectie showen

Allereerst ga ik je laten zien hoe je op een leuke manier in je bullet journal kunt laten zien welke washi tapes je allemaal op voorraad hebt. Dit doe ik in de gave bullet journal die je bij Papicolor kunt bestellen en welke overigens is ontworpen door Gouden Lijntjes.

Teken een ‘waslijn’ en hang daar al je tapes aan. Vergeet niet om ook lege waslijnen te tekenen voor de tapes die je nog gaat kopen. Want zeg nou zelf … washi tape heb je nooit genoeg toch?

Idee 2: Bladwijzers maken

Voor dit idee heb je paperclips nodig en uiteraard washi tape. Ik ga bladwijzers maken die passen bij mijn bullet journal. Knip een klein stukje washi tape af en plak dat aan de zijkant of bovenkant van de paperclip. Zorg ervoor dat je het dubbel kunt vouwen. Als het lastig is om het ertussen te krijgen kun je de paperclip even een beetje openbuigen om het tape ertussen te vouwen. Vervolgens buig je de paperclip weer terug.

Je hebt nu bladwijzers die aan de bovenkant of zijkant een bladzijde kunnen aanwijzen zodat je je week of tracker makkelijk terug kunt vinden.

Idee 3: Washi stickers maken

Stickers zijn altijd leuk! En met dit idee kun je ze zelf maken! Je hebt het volgende nodig:

  • een stukje oud papier waar etiketten of stickers op hebben gezeten
  • een pons-apparaat
  • washi tape

Plak nu een stuk washi tape op een stukje sticker-papier. Pons de figuurtjes uit de washi tape en haal de figuurtjes van het stickerpapier en plak ze op een ander stukje sticker papier.

En je eigen planner stickers voor die week zijn klaar!

Er zijn uiteraard nog veel meer leuke washi tape ideeën.

Ik hoop dat ik je heb mogen inspireren!

Veel washi tape plezier!

Groetjes,

Marjolein Stoové