Paper that moves people.
Swipe to the left

juli 2019

"Hang er een label aan!"

Door Marjolein van Dam 5 years ago 3739 keer bekeken Geen reacties

Mijn vriendinnen denken vaak dat ik veel geduld heb. Helaas. Ik kan iets in mijn hoofd hebben dat perse op een bepaalde manier tot uitvoering gebracht moet worden. Dan krijgt mijn perfectionisme de overhand en ga ik door tot het naar mijn zin is. Ongeacht hoe lang dat duurt. En dát wordt vaak verward met geduld. Want even tussen ons: ik ben liever lui dan moe. Dus als er manieren zijn om heel snel & makkelijk iets leuks te maken, dan grijp ik mijn kans;-)

Handletteren op het zwarte Cardboard Canvas!

Door Yvonne Doornebosch 5 years ago 3974 keer bekeken Geen reacties

Word jij ook altijd zo enthousiast van zwart papier? Of ben jij juist iemand die het lastig vindt om iets moois te maken op zwart papier? Eigenlijk kun je op zwart papier net zoveel doen als op wit papier! Papicolor heeft nu het Cardboard Canvas ook in het zwart! Hoe leuk… je eigen kunstwerk aan de muur, dat wil toch iedereen!

Ik laat je zien hoe je je eigen ontwerp kunt maken op een zwart canvas schilderij met de afmeting 20x20x3cm. Je kunt op dit karton werken met bijvoorbeeld dekkende ecoline, gouache verf of metallic inkten.

Letteren op het mooie zwarte canvas!

Door Marion van Ratingen 5 years ago 2231 keer bekeken Geen reacties

Het was overduidelijk afgelopen week! De zomer is begonnen! Net zoals zoveel mensen heb ik een beetje gepuft van de hitte, maar vooral genoten van het zomerse weer. En wat doe je als je wat verkoeling kunt gebruiken? Naast een plons in het zwembad ga je samen genieten van een heerlijk ijsje op de hand of een lekkere ijscoupe op het terras.

De effect liners van Talens Art Creation heb ik pas geleden voor het eerst gebruikt en….wauwww! Wat een super gaaf effect geven deze 3d-bolletjes! Ik ben meteen gaan experimenteren en je kunt de effect liners op heel veel materialen toepassen. Met een hopelijk lange zomer in het vooruitzicht heb ik de effect liners gebruikt om iets heel lekkers te creëren, waarbij het water je al bij voorbaat in de mond loopt! Wel toepasselijk met dit warme weer!