Paper that moves people.
Swipe to the left

​De kleuren voor de zomer en lente van 2021.

​De kleuren voor de zomer en lente van 2021.
Door Diecke van de Wetering 9 months ago 1658 keer bekeken Geen reacties

De kleuren voor de zomer en lente van 2021.

Afgelopen winter zagen we veel diepe kleuren maar deze lente en zomer zullen in het teken staan van geel, grijs, pastelkleuren en enkele basiskleuren.

Deze kleuren staan voor zon en hoop: we hopen dat we deze pandemie eindelijk weer de baas zijn en we kunnen genieten van een onbezorgde zomer.

Papicolor is jouw leverancier van gekleurd papier, enveloppen, karton en kaarten, scrapbookmaterialen en hand- en brushlettering producten om de mooiste creaties mee te maken.

Bekijk ons assortiment op www.papicolor.nl

Het is als leverancier van onder andere gekleurd papier belangrijk om te weten wat er speelt op gebied van trendkleuren. Want of je nou een trendvolger bent of niet, ongemerkt bepalen trends toch wel een beetje wat we wel en niet mooi vinden.

Natuurlijk kijken wij vooruit op de trend en hebben wij vorig jaar al door ons assortiment heen gelopen. Wij hebben afscheid genomen van kleuren in ons assortiment en daarvoor plaats gemaakt voor nieuwe kleuren.

Daarnaast helpt Papicolor ook mee aan een duurzame wereld (het beschermen van bossen wereldwijd, met een oppervlakte van 50 keer Nederland), door voor het grootste gedeelte FSC gecertificeerde papierproducten aan te bieden.

Heb je vragen over ons assortiment of over de webshop? Stuur ons een bericht naar: info@papicolor.nl


Uiteraard is het ook mogelijk om je eigen Stationery producten te ontwikkelen. Vergroot je naamsbekendheid en genereer meer omzet. Met je eigen merk breng je jouw bedrijf beter onder de aandacht.

Die private label wens vervul je met onze hulp zodat jouw eigen merk bijdraagt aan verdere profilering.

Je bepaalt zelf de uitvoering van het papierproduct. Vanzelfsprekend helpen onze productspecialisten met ideeën en perfectioneren deze samen met je.

Heb je hierover vragen? Bel ons +31(0)318 531717 of mail naar info@papicolor.nl