Paper that moves people.

Order before 16:00, next day at home Voor 16.00 uur besteld = de volgende dag in huis. Mits het artikel voorradig is.  

Personal service through mailPersoonlijke service Large choice of formatsRuime keus in formaten Home delivery or pick up at PapicolorThuisbezorgd of bij een verkooppunt 

Free shipping order under 50 euroFree shipping above €50,- Order before 16:00, next day at homeOrder before 16:00, dispatched at same day Personal service through mailPersonal service through mail Large choice of formatsLarge choice of formats Home delivery or pick up at PapicolorHome delivery

Swipe to the left

"Hang er een label aan!"

"Hang er een label aan!"
Door Marjolein van Dam 6 months ago 958 keer bekeken Geen reacties

Als je een cadeautje hebt én een beetje haast...

Mijn vriendinnen denken vaak dat ik veel geduld heb. Helaas. Ik kan iets in mijn hoofd hebben dat perse op een bepaalde manier tot uitvoering gebracht moet worden. Dan krijgt mijn perfectionisme de overhand en ga ik door tot het naar mijn zin is. Ongeacht hoe lang dat duurt. En dát wordt vaak verward met geduld. Want even tussen ons: ik ben liever lui dan moe. Dus als er manieren zijn om heel snel & makkelijk iets leuks te maken, dan grijp ik mijn kans;-)

Mijn favoriete creatieve hulpmiddel!

Ken je dat? Je hebt een cadeautje en staat op het punt om de deur uit te gaan. Maar! Bij een cadeau hoort natuurlijk een kaartje. En van een creatief persoon wordt ook nog eens een handgeschreven, persoonlijk & leuk kaartje verwacht. Aaargh, wat een stress zo vlak voor vertrek... geen nood! Ik heb dè snelle oplossing ontdekt: de labelmaker van Paperfuel met super leuke voorbedrukte labelvellen waar iedereen blij van wordt!


Daar fleur je van op

Mijn hart gaat sneller kloppen. Je zult het vast met me eens zijn dat als je de juiste materialen in huis hebt, je met veel meer gemak iets kunt creëren. Dus pak ik mijn 'bloem' van edding erbij. Ik weet dat het bijzonder is dat ik deze prachtige doos in mijn bezit heb, want het is even een investering. Maar er zitten maar liefst 69 heerlijke pennen en stiften in waarmee je alles kunt maken! Daar word ik absoluut 'happy' van, en al helemaal als ik haast heb.

Stap 1: keuzestress overboord

Met nog een paar minuten te gaan, is nu het moment om een label uit de 'Letter your labels'-vellen van Karin Luttenberg te kiezen. Er zijn ontzettend veel keuzes en er zit altijd wel iets toepasselijks tussen.

Stap 2: verdwaalde stress nog even afreageren

Je kunt kiezen uit 3 breedte formaten voor je toekomstige label. Het handige van de voorbedrukte vellen is dat die al op de goede maten gesneden zijn. Appeltje-eitje dus! Doe het vel in de labelmaker helemaal naar achteren, zodat hij er goed in zit. Dit is het enige moment van geduld dat je nodig hebt, want hij gaat best ver. Mocht je nog last van onrust of agressie hebben, leef je dan uit en duw lekker hard op de pons. Et voilà: je hebt zelf een label gemaakt!

Stap 3: race tegen de klok

Ik vertelde al dat ik liever lui dan moe ben. En als je haast hebt, is het vooral slim om het jezelf niet te moeilijk te maken. Dus! Op de achterkant van het labeltje handletter je iets simpels. Iets liefs. Kort, maar krachtig. En natuurlijk wel met een mooie letter. Kleine versiering en een kaderrandje maken het altijd af.

Hét ZEN-moment: hang je label eraan!

Ook handig om in huis te hebben; leuk touw. Waarmee je dan weer je label kunt ophangen. Of opplakken met een leuk stukje washi-tape van Goudenlijntjes bijvoorbeeld. Heerlijk, toch, om die laatste hand te leggen op je creatie?


"Kom je schat?" Met een voldaan gevoel stap je de deur uit.

Veel plezier met geven!

Marjolein van Lein in beeld