Paper that moves people.

Order before 16:00, next day at home Voor 16.00 uur besteld = de volgende dag in huis. Mits het artikel voorradig is.  

Personal service through mailPersoonlijke service Large choice of formatsRuime keus in formaten Home delivery or pick up at PapicolorThuisbezorgd of bij een verkooppunt 

Free shipping order under 50 euroFree shipping above €50,- Order before 16:00, next day at homeOrder before 16:00, dispatched at same day Personal service through mailPersonal service through mail Large choice of formatsLarge choice of formats Home delivery or pick up at PapicolorHome delivery

Swipe to the left

Wat maak jij ervan?

Wat maak jij ervan?
Door Anita Rademaker 1 years ago 1689 keer bekeken Geen reacties

Al weken keek ik er naar uit ….. het nieuwe boek van Karin Luttenberg!

Door Karin ben ik enkele jaren geleden geïnspireerd geraakt om te gaan handletteren en ik letter er nog steeds met veel plezier op los! Ik was dus reuze nieuwsgierig wat het nieuwe boek zou brengen en na een aantal sneak peaks op Instagram, wist ik het zeker …. dit boek moest er komen!

De voorkant van het boek “Wat maak jij ervan?” verraadde al dat de typische zwart-wit stijl van Karin aangevuld werd met een heerlijk zomers fris en vrolijk geel kleurtje!

Eindelijk valt het boek op de mat en in het zonnetje blader ik er op mijn gemak eens doorheen. Ideeën komen en gaan, maar bij de bladzijde “ het liefst doe ik” krijg ik echt zo’n leuk idee, dat ik uit mijn luie stoel kom en op zoek ga naar gele brushpennen, een potlood, een gum en natuurlijk een zwarte permanente fineliner.

Gewapend met mijn spulletjes, een heerlijk koel glas limonade en mijn tablet binnen handbereik zoek ik een plekje onder de parasol om aan de slag te gaan.

Gebruikte materialen:
* Wat maak jij ervan? – Karin Luttenberg
* edding Brushpennen 5, 83 en 86
* edding 1800 profipen 05
* Kleurpotloden Bruynzeel Expression Colour 12 stuks

Naast handletteren, luieren en mooie steden bezoeken, heb ik n.l. nog een quilty pleasure waar ik iedere avond in een hoekje van de bank een date mee heb! De ene avond is hij mijn vriend als ik moeiteloos door de levels heen hop, extra tijd bij elkaar speel of wat extra kleurenbommen of dubbele visjes krijg. Maar er zijn ook momenten dat ik zuchtend en mopperend, denk “ zo zonde van mijn tijd”. Dat zijn de avonden dat ik maar niet verder kom en dagen blijf hangen op een level. Wie mijn date is …… CANDY CRUSH SODA SAGA!

Ik begin met schetsen en voor de typerende Candy Crush woorden schets ik alvast heel dun hulplijntjes op de 2 bladzijde van mijn boek.
Dit doe ik deze keer zonder lineaal en zo laat ik mijn lichtelijke dwang tot perfectie los!

Vervolgens trek ik mijn potloodlijntjes over met mijn zwarte Edding 05 fineliner. Dit is een permanente stift en dat is weer fijn als ik straks de potloodlijnen weg gum. Je zult zien dat tijdens het gummen de inkt niet meer vlekt. Natuurlijk moet de inkt van je fineliner wel goed droog zijn.

Als alle woorden geschreven en opgedroogd zijn, gum ik voorzichtig de potloodlijntjes weg. Daarna vul ik de bladzijde met de bekende snoepjes en figuurtjes van Candy Crush. Eerst met potlood en daarna trek ik ze over met mijn Edding fineliner. Als ik aan de randen van de bladzijde teken of kleur schuif ik een klein papiertje tussen de bladzijde. Zo voorkom je dat je per ongeluk op de andere bladzijde schrijft of kleurt.

De woorden kleur ik in met de brushpennen van edding.
Omdat ik zie dat het (niet storend) heel lichtjes doordrukt aan de achterzijde van de bladzijde besluit ik de snoepjes met kleurpotlood in te kleuren. Heel wat uurtjes later kijk ik naar mijn Candy Crush avontuur op papier en denk …“ Wat een super tof boek is dit! “

Ben je op zoek naar inspiratie om al die leuke bladzijdes te vullen?
Zoek op Instagram en Facebook onder de #watmaakjijervan of volg mij op Insta onder de naam /love2createbyaniet

Wie weet zie ik je daar!

Liefs Anita