Paper that moves people.

(Art.no. 910042) Klembord 265 x 115 mm Style Grocery - Karlijn van de Wier

(Art.no. 910042) Klembord 265 x 115 mm Style Grocery - Karlijn van de Wier
(Art.no. 910042) Klembord 265 x 115 mm Style Grocery - Karlijn van de Wier

Niet op voorraad

 Het keukenconcept
 Wooden Clipboard
265x115mm

Beschrijving

Details

De nieuwe collectie Grutter/Grocery is een complete range van papier- en katoen/linnen producten met illustraties van Karlijn van de Wier.

Dit keukenconcept bestaat o.a. uit; theedoeken, schorten, mini paperbags met keukenmotief, posters 30x30cm, kaarten en enveloppen (vierkant), en houten klemborden.

Deze nieuwe collectie is ontstaan door een mooie samenwerking van Karlijn de Wier en Papicolor. Sinds enkele jaren werken Karlijn van de Wier en Papicolor samen. Naast dit keukenconcept heeft Karlijn ook een eigen ‘letter journal’ uitgebracht. Een plan om samen een keukenlijn te maken was er al een langere tijd en we zijn erg blij met het resultaat.

Het thema Grutter/Grocery is gekozen, omdat deze vintage-look erg van deze tijd is en helemaal in de tekenstijl van Karlijn van de Wier past.

Waar komt ‘Grutter en Grocery’ vandaan?
De kruidenier (vroeger ook wel grutter genoemd, naar de grutten die men verkocht) is een detailhandelaar in 'droge' levensmiddelen. Als zodanig is hij te onderscheiden van de slager, de bakker en de groenteboer, die verse levensmiddelen verkopen. Door de opkomst van de supermarkten in de jaren zeventig is de kruidenierszaak nagenoeg verdwenen en raakt de term langzamerhand verouderd (bron: Wikepedia). 

Extra informatie

Extra informatie

Verpakking Kleinverpakking
Lengte (mm) 0.00
Breedte (mm) 0.00
Serie Nee
FSC Nee