Paper that moves people.

DL envelop 110x220mm

Wilt u eerst zeker weten dat u de juiste Original kleur kiest? Bestel dan onze kleurenwaaier

Envelop 110x220mm 

De gekleurde enveloppen op Amerikaans formaat zijn te verkrijgen in 4 verschillende collecties, namelijk Original, Original Metallic, Recycling en Marble. Alle enveloppen zijn voorzien van een puntklep. De enveloppen zijn verkrijgbaar per 6 of 50 stuks.

Original (37 kleuren) Deze basis serie gekleurde enveloppen collectie is gemaakt uit 105 grams luxe gekleurd papier met zowel een vergure als viltmarkering.

Recycling (4 kleuren) Deze populaire milieuvriendelijke enveloppen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs, zwart en bruin en hebben een vintage recycling-look. De enveloppen zijn gemaakt van 100 grams papier.

Original Metallic (6 kleuren) Deze luxe glimmende metallic enveloppen zijn verkrijgbaar in 6 kleuren waaronder goud en zilver. Door middel van deze envelop geeft u uw kaart of brief een hoge kwaliteit die uw boodschap verdient. De Metallic enveloppen zijn gemaakt van 120 grams papier.

Marble (2 kleuren) Deze serie marmer enveloppen hebben een gewolkte structuur in het papier. Deze marmeren enveloppen zijn gemaakt van 90 grams papier.