Paper that moves people.

Free shipping order under 50 euroGeen verzendkosten >€50,- excl. BTW Order before 16:00, next day at homeMa-Vr voor 16 uur besteld, volgende dag in huis Personal service through mailPersoonlijke service via mail Large choice of formatsRuime keus in formaten Home delivery or pick up at PapicolorThuisbezorgd of afhalen bij een verkooppunt


Oefenblok handlettering

Oefenblok handlettering

Een oefenblok handlettering is erg handig om de kunst van het schoonschrift, ook wel handlettering genoemd, onder de knie te krijgen. Het uitgebreid oefenen van handlettering is namelijk erg belangrijk om het goed onder de knie te krijgen en je eigen stijl te ontwikkelen. Daarnaast is het ook nog eens erg leuk om te doen en dat is toch wel het belangrijkste!

Materiaal van het oefenblok handlettering

Ons oefenblok handlettering is ideaal voor het oefenen van handlettering en het creëren van je eigen stijl. Wat er meteen opvalt aan ons oefenblok handlettering is dat er drie verschillende kleuren papier zijn. Het oefenblok bestaat namelijk uit wit, bruin en zwart papier. Daarnaast bestaat ons oefenblok handlettering ook nog eens uit papier en karton. Van iedere kleur zijn er namelijk 10 vellen papier en 10 vellen karton. Dit brengt het totaal aantal vellen van het oefenblok op 60, waarvan er 30 papier en 30 karton zijn. Dit hebben wij gedaan omdat je zo genoeg verschillende soorten papier bij je hebt en kan variëren.

Het papier dat gebruikt wordt voor het oefenblok handlettering is van erg goede kwaliteit en is dik genoeg zodat je geen last hebt van doordrukken. Daarnaast kan je er met allerlei materialen goed op werken. Het is zelfs mogelijk, mocht je dat willen, om de vellen en jouw ontwerpen uit het oefenblok te scheuren. Ideaal voor als je een bepaalde quote of tekening wilt inlijsten of ergens bij wilt leggen.

Verschillende formaten oefenblok handlettering

Het oefenblok handlettering hebben wij uitgevoerd in een drietal verschillende formaten. Zo hebben wij een A4, A5 en een A6 oefenblok in ons assortiment. Ieder oefenblok is erg handig voor verschillende toepassingen. Het oefenblok in A6 formaat is bijvoorbeeld erg handig voor als je onderweg bent. Wilt u een oefenblok handlettering bestellen? Doe dat dan voor 16:00 uur, want dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Dit betekent dat u uw bestelling de volgende dag al in huis heeft.