Paper that moves people.

Free shipping order under 50 euroGratis verzending bij bestellingen boven €50,- Order before 16:00, next day at homeMa-Vr voor 16 uur besteld, volgende dag in huis Personal service through mailPersoonlijke service! Large choice of formatsRuime keus in formaten Home delivery or pick up at PapicolorThuisbezorgd of afhalen bij een verkooppunt


Karin Luttenberg

Karin Luttenberg

Als je aan handletteren denkt, dan denk je aan Karin Luttenberg! Karin Luttenberg is van het bedrijf Paperfuel en is een van de experts op het gebied van handlettering waar wij als Papicolor mee samenwerken.

Wat doet Karin Luttenberg?

Karin Luttenberg is een van de experts op het gebied van handlettering. Ze ontwerpt zelf veel nieuwe producten en Karin Luttenberg heeft ook verschillende boeken geschreven die gaan over handlettering, maar wat is handlettering eigenlijk? Handlettering is een mengeling van tekenen en schrijven. Simpelweg kan er worden gesteld dat handlettering de kunst van het tekenen van letters is. Handlettering is daarmee anders dan bijvoorbeeld typografie, waarin je een lettertype zoekt en dan vervolgens iets print. Handlettering wordt daadwerkelijk met de hand gedaan en is dus geen print, maar echt een zelfgemaakte creatie zoals bijvoorbeeld de zelfgemaakte creaties van Karin Luttenberg. Tevens verschilt handlettering van kaligrafie. Dit komt doordat er bij handlettering andere materialen worden gebruikt en andere technieken worden toegepast. Bij handlettering heeft men zeer veel vrijheid en het mooiste aan deze techniek is dat het helemaal door jezelf gemaakt is. Met onze handlettering producten en de boeken die Karin Luttenberg heeft geschreven kun je gelijk zelf aan de slag!

De producten van Karin Luttenberg

Bij Papicolor verkopen we verschillende producten van Karin Luttenberg. Zo verkopen wij het boek ‘Handlettering doe je zo’ en het ‘Handlettering werkboek’ van Karin Luttenberg. In deze boeken staan leuke voorbeelden van letters en cijfers en geeft Karin Luttenberg tips over het handletteren. Met deze boeken en onze handlettering producten (die zijn te vinden in onze webshop) kun je gelijk aan de slag!

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Karin Luttenberg?

Ben je net zo enthousiast over onze handlettering en de producten van Karin Luttenberg als dat wij dat zijn? Hierboven vind je ons complete assortiment van de producten van Karin Luttenberg die wij aanbieden. Naast deze producten van Karin Luttenberg  verkopen wij ook verschillende oefenbloks, handlettering pakketten en andere handlettering boeken van onder andere Martine Boere en Karlijn van de Wier.