Paper that moves people.

Free shipping order under 50 euroGratis verzending bij bestellingen boven €50,- Order before 16:00, next day at homeMa-Vr voor 16 uur besteld, volgende dag in huis Personal service through mailPersoonlijke service! Large choice of formatsRuime keus in formaten Home delivery or pick up at PapicolorThuisbezorgd of afhalen bij een verkooppunt


Schrijfwaren

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Handlettering pennen

Met onze handlettering pennen heb je de ideale pennen in huis om te handletteren! De handlettering pennen zijn te verkrijgen in onze webshop en zitten inbegrepen bij onze verschillende handlettering pakketten.

Waarvoor gebruik ik handlettering pennen?

Onze handlettering pennen zijn natuurlijk goed te gebruiken voor het handletteren. Maar wat is handlettering eigenlijk? Handlettering is een mengeling van tekenen en schrijven. Simpelweg kan er worden gesteld dat handlettering de kunst van het tekenen van letters is. Handlettering is daarmee anders dan bijvoorbeeld typografie, waarin je een lettertype zoekt en dan vervolgens iets print. Handlettering wordt daadwerkelijk met de hand gedaan en is dus geen print, maar echt een zelfgemaakte creatie met gebruik van onder andere handlettering pennen. Tevens verschilt handlettering van kaligrafie. Dit komt doordat er bij handlettering andere materialen worden gebruikt en andere technieken worden toegepast. Bij handlettering heeft men zeer veel vrijheid en het mooiste aan deze techniek is dat het helemaal door jezelf gemaakt is. Met onze handlettering pennen en onze andere verschillende handlettering producten kun je gelijk zelf aan de slag!

Welke handlettering pennen verkoopt Papicolor?

Wij verkopen verschillende handlettering pennen op onze webshop. Dit zijn onder andere Pigma Micron pennen van verschillende diktes en Micron fineliners. Dé ideale handlettering pennen om te gebruiken voor handlettering!

Nieuwsgierig geworden naar ons handlettering pennen?

Ben je net zo enthousiast over onze handlettering pennen als dat wij dat zijn? Hierboven vind je ons assortiment van handlettering pennen die wij aanbieden. Naast deze handlettering pennen verkopen wij ook verschillende oefenbloks, handlettering pakketten en handlettering boeken van onder andere Karin Luttenberg, Martine Boere en Karlijn van de Wier.