Paper that moves people.

Order before 16:00, next day at home Voor 16.00 uur besteld = de volgende dag in huis. Mits het artikel voorradig is.  

Personal service through mailPersoonlijke service Large choice of formatsRuime keus in formaten Home delivery or pick up at PapicolorThuisbezorgd of bij een verkooppunt 

Free shipping order under 50 euroFree shipping above €50,- Order before 16:00, next day at homeOrder before 16:00, dispatched at same day Personal service through mailPersonal service through mail Large choice of formatsLarge choice of formats Home delivery or pick up at PapicolorHome delivery

(No. 214400) A4 Oefenblok Brushlettering

(No. 214400) A4 Oefenblok Brushlettering

Meer afbeeldingen

(No. 214400) A4 Oefenblok Brushlettering
€ 10,25

Op voorraad

A4-formaat
50 vellen
Papicolor papier
 Studio Suikerzoet | Martine Boere
Vellen in 4 kleuren: wit, recycling wit, recycling grijs & marmer grijs-wit

Beschrijving

Details

A4 Oefenblok Brushlettering

  Dit brushlettering oefenblok in A4-formaat bestaat uit normaal wit papier, recycling papier in de kleuren wit en grijs en marmer papier in de kleur grijs-wit. Elke kleur beschikt over 10 vellen papier, alleen het witte papier beschikt over 20 vellen papier waarvan 10 vellen voorzien zijn van horizontale lijnen. Het totale brushlettering oefenblok bestaat uit 50 vellen.
    Het normale witte papier is gemaakt van 200 grams papier, het recycling papier is gemaakt van 220 grams recycling papier en het marmer papier is gemaakt van 200 grams marmer papier. Door gebruik te maken van 200 grams en 22 grams papier zijn de vellen dikker en zijn de vellen uitermate geschikt voor brushlettering aangezien de inkt niet doordrukt. Het A4 brushlettering oefenblok telt in totaal 50 vellen papier, het witte papier telt 20. Het A4 oefenblok beschikt over speciale voorbeeldpagina's, ontworpen door Martine Boere, zodat verschillende letters geoefend kunnen worden.
      Dit speciale brushlettering oefenblok is het resultaat van een unieke samenwerking tussen Papicolor en Studio Suikerzoet. De creativiteit en de ervaring van Martine Boere in combinatie met de expertise van Papicolor op het gebied van papierproducten heeft tot dit alomvattende handlettering oefenblok geleid!

        Papicolor

         Papicolor is een leverancier van papierproducten die zeer geschikt zijn voor hobbymatig gebruik. Naast oefenbloks biedt Papicolor ook enveloppen, kaarten, papier en karton aan die verkrijgbaar zijn in verschillende groten en maten. Het totale assortiment van Papicolor bestaat uit circa 6.000 producten. Een groot deel van de papierproducten van Papicolor zijn beschikbaar in de soorten: original, metallic, recycled en marmer (gewolkt).
    Extra informatie

    Extra informatie

    Verpakking Grootverpakking
    Lengte (mm) 0.00
    Breedte (mm) 0.00
    Serie n.v.t.
    FSC n.v.t.