Paper that moves people.

(No. 215400) A5 Oefenblok Brushlettering

(No. 215400) A5 Oefenblok Brushlettering

Meer afbeeldingen

(No. 215400) A5 Oefenblok Brushlettering

319 Op voorraad

A5-formaat
50 vellen
Papicolor papier
Studio Suikerzoet | Martine Boere
Vellen in 4 kleuren: wit, recycling wit, recycling grijs & marmer grijs-wit

Beschrijving

Details

A5 Oefenblok Brushlettering

Dit brushlettering oefenblok in A5-formaat bestaat uit normaal wit papier, recycling papier in de kleuren wit en grijs en marmer papier in de kleur grijs-wit. Elke kleur beschikt over 10 vellen papier, alleen het witte papier beschikt over 20 vellen papier waarvan 10 vellen voorzien zijn van horizontale lijnen. Het totale brushlettering oefenblok bestaat uit 50 vellen.

Het normale witte papier is gemaakt van 200 grams papier, het recycling papier is gemaakt van 220 grams recycling papier en het marmer papier is gemaakt van 200 grams marmer papier. Door gebruik te maken van 200 grams en 220 grams papier vellen, zijn deze uitermate geschikt voor brushlettering aangezien de inkt niet doordrukt.Het A5 brushlettering oefenblok telt in totaal 50 vellen papier, het witte papier telt 20.

Het A5 oefenblok beschikt over speciale voorbeeldpagina's, ontworpen door Martine Boere, zodat verschillende letters geoefend kunnen worden. Dit speciale brushlettering oefenblok is het resultaat van een unieke samenwerking tussen Papicolor en Studio Suikerzoet. De creativiteit en de ervaring van Martine Boere in combinatie met de expertise van Papicolor op het gebied van papierproducten heeft tot dit alomvattende handlettering oefenblok geleid!

Papicolor Papicolor is een leverancier van papierproducten die zeer geschikt zijn voor hobbymatig gebruik. Naast oefenbloks biedt Papicolor ook enveloppen, kaarten, papier en karton aan die verkrijgbaar zijn in verschillende groten en maten. Het totale assortiment van Papicolor bestaat uit circa 6.000 producten. Een groot deel van de papierproducten van Papicolor zijn beschikbaar in de soorten: original, metallic, recycled en marmer (gewolkt).

Extra informatie

Extra informatie

Verpakking Grootverpakking
Lengte (mm) 0.00
Breedte (mm) 0.00
Serie n.v.t.
FSC® n.v.t.