Paper that moves people.

(No. 814800) Handlettering werkboek Paperfuel

(No. 814800) Handlettering werkboek Paperfuel
(No. 814800) Handlettering werkboek Paperfuel

Niet op voorraad

Handig werkboek
Karin Luttenberg
Originele opdrachten en oefenpagina's

Beschrijving

Details

Handlettering doe je zo! werkboek Paperfuel

Het werkboek Handlettering doe je zo! is het speciale handlettering werkboek dat is ontwikkeld door illustratice en handletteraar Karin Luttenberg. In dit werkboek, van een kleine 100 pagina's, vind je verschillende originele opdrachten en veel oefenpagina's. Naast het handlettering doe je zo! werkboek heeft Karin ook een Handlettering doe je zo! handboek uitgebracht. Dit handboek staat bordevol met illustraties, stap-voor-stap handleidingen, tips en projecten waarin Karins passie voor handlettering nadrukkelijk naar voren komt.

 • 96 pagina's 
 • Nederlandstalig
 • Paperback
 • Uitgever: Moon

   Karin Luttenberg

       Illustratrice Karin Luttenberg heeft sinds enkele jaren haar potlood en papier weer opgepakt en zo is haar passie voor handlettering herboren. Ze houdt zich bezig met het ontwikkelen van kaarten, posters en andere papierenproducten met haar handgetekende illustraties. Meestal maakt ze voor haar illustraties gebruik van zwart en wit tinten.
         De gedachte van Karin Luttenberg is om te kiezen met je hart, doe dingen waar je blij van wordt. De passie voor haar beroep en de liefde waarmee ze haar werk doet komt nadrukkelijk terug in haar producten. Wat ons betreft een hele goede drijfveer waarmee er mooie producten gecreëerd kunnen worden!
    Extra informatie

    Extra informatie

    Verpakking Grootverpakking
    Lengte (mm) 0.00
    Breedte (mm) 0.00
    Serie Nee
    FSC® Nee

    U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten