Paper that moves people.

Order before 16:00, next day at home Voor 16.00 uur besteld = de volgende dag in huis. Mits het artikel voorradig is.  

Personal service through mailPersoonlijke service Large choice of formatsRuime keus in formaten Home delivery or pick up at PapicolorThuisbezorgd of bij een verkooppunt 

Free shipping order under 50 euroFree shipping above €50,- Order before 16:00, next day at homeOrder before 16:00, dispatched at same day Personal service through mailPersonal service through mail Large choice of formatsLarge choice of formats Home delivery or pick up at PapicolorHome delivery

(No. 890900) Actiepakket Handletterbloks A4/A5/A6 + witte Gellypen

(No. 890900) Actiepakket Handletterbloks A4/A5/A6 + witte Gellypen
(No. 890900) Actiepakket Handletterbloks A4/A5/A6 + witte Gellypen
€ 15,75

Op voorraad

√ Drie verschillende formaten oefenbloks
 Recycling wit, bruin & zwart 
 60 vellen per oefenblok
 Best verkrijgbare gelpen in het Sakura assortiment

Beschrijving

Details

De handlettering oefenbloks van het merk Papicolor bestaan uit recycling papier in de kleuren wit, bruin en zwart. Elke kleur recycling papier beschikt over 20 vellen papier in twee grammages. In totaal bestaat elk oefenblok uit 60 vellen papier. Dit zijn per kleur 10 vellen die gesneden zijn 90 grams papier en 10 vellen die gesneden zijn van 220 grams papier. Door de combinatie van de verschillende kleuren en het effect van het recyclen leveren de oefenbloks interessante handlettering resultaten op! De oefenbloks zijn zeer goed te combineren met o.a. de zwarte inkt van de Micron Fineliner pennen van Sakura. 

De oefenbloks zijn het resultaat van een unieke samenwerking tussen Papicolor en Studio Suikerzoet. De creativiteit en de ervaring van Martine Boere in combinatie met de expertise van Papicolor op het gebied van papierproducten heeft tot deze alomvattende handlettering oefenbloks geleid!

Naast de oefenbloks bevat het actiepakket ook een Sakura Gelly Roll in de kleur wit. Deze pen is ideaal om mee te tekenen, schrijven én decoreren.

Extra informatie

Extra informatie

Verpakking Grootverpakking
Lengte (mm) 0.00
Breedte (mm) 0.00
Serie Studio Suikerzoet
FSC Nee