Paper that moves people.

(Art.no. XBR6A) KOI Color Brush Set 6 st. OP=OP

(Art.no. XBR6A) KOI Color Brush Set 6 st. OP=OP
(Art.no. XBR6A) KOI Color Brush Set 6 st. OP=OP

3 Op voorraad

  Verschillende grijstinten
  Speciale penseelpunt
  Inkt op waterbasis

Beschrijving

Details

KOI COLOR BRUSH SET VAN 6

Met Sakura Koi Coloring Brush Pens kun je eenvoudig levendige kleuren toevoegen aan iedere schets, tijdschrift, cartoon, illustratie en stempel. De 48 transparante inktkleuren mengen gemakkelijk, zodat je een veelheid aan kleuren en effecten kunt bewerkstelligen.

Product eigenschappen
De kleurstof gebaseerde inkt mengt gemakkelijk, waardoor een veelheid aan kleuren en effecten kan worden gecreëerd. Het geurloze oplosmiddel op waterbasis zorgt voor mooie, subtiele kleurmenging en het creëren van verschillende kleurlagen. De flexibele en duurzame nylonpunt presteert hetzelfde als een kunstenaarskwast en buigt terug naar zijn originele vorm, veeg na veeg. De punt maakt fijne, medium en dikke strepen door simpelweg de druk op de punt te veranderen. Geschikt voor allerhande toepassingen, zoals illustraties, tijdschriften, schetsen, bestempeling en Comic Art. Met de kleurloze blender creëer je naadloze kleurovergangen en kleurgradaties.

Brushlettering

Brushlettering en handlettering worden vaak door elkaar gehaald, maar er zit duidelijk verschil tussen. Bij handlettering houd je je bezig met het tekenen van letters en ligt de nadruk op illustreren. Het handlettering idee wordt bedacht, er wordt een schets gemaakt en vervolgens wordt de definitieve tekening gemaakt. Bij brushlettering ligt de nadruk op het zogeheten schoonschrijven. Brushlettering is geen vorm van lettering, wat de naam doet vermoeden, maar een vorm van kalligrafie waarbij gebruikt gemaakt wordt van een penseelpunt.

Extra informatie

Extra informatie

Verpakking Grootverpakking
Lengte (mm) 0.00
Breedte (mm) 0.00
Serie Sakura Koi Brushpen
FSC® n.v.t.