Paper that moves people.

Free shipping order under 50 euroGratis verzending bij bestellingen boven €50,- Order before 16:00, next day at homeMa-Vr voor 16 uur besteld, volgende dag in huis Personal service through mailPersoonlijke service! Large choice of formatsRuime keus in formaten Home delivery or pick up at PapicolorThuisbezorgd of afhalen bij een verkooppunt


Wenskaarten

Wenskaarten

Wenskaarten hebben de kracht om mensen op een speciale manier te raken. Het gebruik om wenskaarten te versturen en te ontvangen is al jaren een zeer effectieve methode om familie en vrienden met elkaar verbonden te houden. We staan er namelijk niet altijd bij stil en voor je het weet heb je al even niets gehoord van familie of vrienden. En wat is er dan leuker om een wenskaart te sturen met een persoonlijke boodschap. De perfecte manier om met elkaar verbonden te blijven.

Wenskaarten bestellen bij Papicolor

Bij Papicolor hebben wij 8 verschillende wenskaarten in ons assortiment die voor allerlei gelegenheden kunnen worden gebruikt. De kaarten zijn gemaakt van Oud Hollands papier en hebben een zeer luxe uitstraling. Wanneer u voor 16.00 uur besteld dan worden uw wenskaarten, mits op voorraad, dezelfde dag nog verzonden. Dit betekent veelal dat u uw bestelling de volgende dag al in huis heeft.