Paper that moves people.

Free shipping order under 50 euroGeen verzendkosten >€50,- excl. BTW Order before 16:00, next day at homeMa-Vr voor 16 uur besteld, volgende dag in huis Personal service through mailPersoonlijke service via mail Large choice of formatsRuime keus in formaten Home delivery or pick up at PapicolorThuisbezorgd of afhalen bij een verkooppunt


Kaarten

Kaarten

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 1174

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 1174

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gekleurde kaarten

Op zoek naar gekleurde kaarten? Bij Papicolor hebben we een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige gekleurde kaarten. Voor iedere gelegenheid en toepassing hebben wij de juiste gekleurde kaarten beschikbaar. Wanneer u uw bestelling voor 16.00 uur plaatst wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden, mits de desbetreffende artikelen op voorraad zijn. Veelal betekent dit dat u uw gekleurde kaarten de volgende dag al ontvangt.

Kaarten voor speciale gelegenheden.

Door de vele kleurenopties en de verschillende formaten van kaarten is er voor u voor elke gelegenheid een passende kaart te vinden. Onze gekleurde kaarten zijn zeer geschikt voor speciale gelegenheden. Wat te denken van Kerst, de nieuwjaarswisseling of de viering van een trouwerij. Zo zijn er kaarten die beschikken over de kleuren kerstrood en donkergroen, dit zijn kleuren die uitstekend passen bij het thema Kerst. En wat dacht u van onze kaarten in de kleuren baby blauw en baby roze deze zijn ideaal te gebruiken bij de geboorte van een kind. Voor iedere gelegenheid heeft Papicolor de juiste gekleurde kaart.

Assortiment gekleurde kaarten

In totaal beschikt Papicolor over een assortiment van ruim 3.100 gekleurde kaarten. Onder deze kaarten bevinden zich verschillende types, zo heeft u de keuze uit dubbele kaarten staand, dubbele kaarten liggend, enkele kaarten, tafelkaarten en onze Project Color Cards. Binnen deze types kaarten heeft u vervolgens de de keuze uit verschillende soorten kaarten. Zo beschikt Papicolor over de volgende soorten gekleurde kaarten: Original, Original Metallic, Recycled Kraft en Marble. Iedere soort heeft zijn unieke kenmerk en zijn eigen kleurenlijn. 

Naast de verschillende types en soorten biedt Papicolor ook een groot scala aan verschillende afmetingen van kaarten. Zo zijn de standaard formaten (A5 en A6) verkrijgbaar, maar kunnen klanten ook kiezen uit niet standaard formaten zoals 115x190mm kaarten, 152x152mm (vierkante) kaarten en de mini kaarten met een afmeting van 60x90mm.  

Verpakking gekleurde kaarten

Voor de verpakking van de gekleurde kaarten geldt dat alle artikelen beschikken over een kleinverpakking en en een grootverpakking. Een kleinverpakking bestaat uit 6 stuks en een grootverpakking bestaat uit 50 stuks. Dit geldt voor het gehele kaartenassortiment met uitzondering van de Original Metallic Super Gold kaarten, hiervoord geldt dat de kleinverpakkinb bestaat uit 3 stuks en de grootverpakking bestaat uit 25 stuks.