Paper that moves people.

Free shipping order under 50 euroGeen verzendkosten >€50,- excl. BTW Order before 16:00, next day at homeMa-Vr voor 16 uur besteld, volgende dag in huis Personal service through mailPersoonlijke service via mail Large choice of formatsRuime keus in formaten Home delivery or pick up at PapicolorThuisbezorgd of afhalen bij een verkooppunt


Papier

Papier

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 155

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 155

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gekleurd papier

Heeft u gekleurd papier nodig? Dan bent u bij Papicolor aan het goede adres! Wij beschikken namelijk over een ruim assortiment van zeer hoogwaardig gekleurd papier dat veelzijdig gebruikt kan worden. Daarnaast is ons gekleurd papier zeer eenvoudig en snel te bestellen in onze webshop. Wanneer u voor 16.00 uur een bestelling plaatst heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Ruim assortiment gekleurd papier

Het gekleurd papier van Papicolor is te verkrijgen in A4 formaat en wordt uitgevoerd in zeer veel verschillende kleuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor azuurblauw, donker paars, anjerwit, ravenzwart, witroze, grijs, bruin, groen, rood en nog veel meer kleuren! Bekijk het gehele Papicolor assortiment in onze webshop om de, voor u, juiste kleur te vinden.

Naast al deze verschillende kleuren is ons papier ook te verkrijgen in een aantal verschillende afwerkingen. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld: gerecycled Kraft papier, metallic papier, crêpe papier en zijdepapier.Tevens is ons gekleurd papier ook in diverse diktes (grammages) in onze webshop te vinden. Dit varieert van 32 grams papier tot en met 200 grams papier. Dit betekent dat wij voor iedere toepassing de juiste kleur, soort en dikte in huis hebben. Ook kan u kiezen voor verschillende verpakkingseenheden. Wij hebben voor iedere kleur een grootverpakking (50x) en een kleinverpakking (12x).

Toepassing gekleurd papier

Ons gekleurd papier kan uitstekend gebruikt worden voor officiële documentatie of als scheidingsblad in presentatie, rapporten en dossiers. Daarnaast kan ons gekleurde papier ook uitstekend gebruikt worden als knutselpapier voor bijvoorbeeld kaarten en allerlei andere creatieve creaties. Tevens is ons gekleurde papier ideaal voor gebruik in kopieerapparaten, laser- en inkjetprinters. Daarbij zijn de afdrukresultaten uitstekend!

Omdat ons gekleurd papier voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden is het van belang om te weten met welk doel u het papier wilt aanschaffen. Vervolgens kiest u het gewenste formaat, de dikte en de soort afwerking die u nodig heeft. Er zijn dus een aantal belangrijke elementen die doorslaggevend kunnen zijn voor het kiezen voor een bepaald gekleurd papier. Het is belangrijk om hier goed op te letten bij het maken van uw keuze.Het kan overigens de moeite waard zijn om, wanneer u grote aantal nodig heeft, meerdere pakken in één keer te bestellen. In dat geval is er namelijk een staffelkorting van toepassing. Bent u een zakelijke klant? Neem dan contact met ons op.