Paper that moves people.

Papier

Papier

Wilt u eerst zeker weten dat u de juiste Original kleur kiest? Bestel dan onze kleurenwaaier

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Papicolor gekleurd papier

Gekleurd papier kopen? Dan bent u bij Papicolor aan het goede adres! Wij beschikken namelijk over een zeer ruim assortiment van hoogwaardig gekleurd papier dat veelzijdig gebruikt kan worden. Ons gekleurd papier is gemakkelijk en snel te bestellen in onze webshop. Daarnaast hanteren wij snelle levertijden. Wanneer u voor 16.00 uur een bestelling plaatst heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Ruim assortiment gekleurd papier

Ons gekleurd papier is te verkrijgen in A4 formaat. Het A4 papier is verkrijgbaar in een aantal verschillende soorten en in zeer veel verschillende kleuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor fotopapier, kopieerpapier en printpapier in de kleuren azuurblauwdonkerpaarsanjerwitravenzwartwitrozegrijsbruingroenrood én nog veel meer kleuren!

Bekijk het gehele Papicolor assortiment in onze webshop om de, voor u, juiste kleur te vinden. Naast al deze verschillende kleuren is ons papier ook te verkrijgen met verschillende afwerkingen. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld: gerecycled Kraft papier of metallic papier. Naast deze verschillende uitvoeringen is ons gekleurd papier ook in diverse diktes (grammages) in de shop te vinden. Dit varieert van 32 grams papier tot en met 200 grams papier. Dit betekent dat wij voor iedere toepassing de juiste kleur, soort en dikte in huis hebben. Ook kan u kiezen voor verschillende verpakkingseenheden. Al ons gekleurd papier is beschikbaar in zowel grootverpakking (50x) als kleinverpakking (12x).

Toepassing gekleurd papier

Ons gekleurd papier kan uitstekend gebruikt worden voor bijvoorbeeld officiële documentatie of als scheidingsblad in presentatie, rapporten en zelfs dossiers. Daarnaast kan ons gekleurd papier uitstekend gebruikt worden als knutselpapier voor bijvoorbeeld kaarten en allerlei andere creaties. Tevens is ons gekleurd papier ideaal voor gebruik in kopieerapparaten, laser- en inkjetprinters. Daarbij zijn de afdrukresultaten uitstekend! Afhankelijk van de dikte van het gekleurd papier kan het zo zijn dat u de instellingen van uw printer dient te wijzigen.

Omdat ons gekleurd papier voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden is het van belang om te weten met welk doel u het papier wilt aanschaffen. Vervolgens kiest u het gewenste formaat, de dikte en de soort afwerking die u nodig heeft. Er zijn dus een aantal belangrijke elementen die doorslaggevend kunnen zijn voor het kiezen van gekleurd papier. Het is belangrijk om hier goed op te letten bij het maken van uw keuze. Het kan overigens de moeite waard zijn om, wanneer u grote aantal nodig heeft, meerdere pakken in één keer te bestellen. In dat geval is er namelijk een staffelkorting van toepassing. In het geval u een zakelijke klant bent en graag gekleurd papier wilt bestellen, neem dan contact met ons op.