Paper that moves people.

Order before 16:00, next day at home Voor 16.00 uur besteld = de volgende dag in huis. Mits het artikel voorradig is.  

Personal service through mailPersoonlijke service Large choice of formatsRuime keus in formaten Home delivery or pick up at PapicolorThuisbezorgd of bij een verkooppunt 

Free shipping order under 50 euroFree shipping above €50,- Order before 16:00, next day at homeOrder before 16:00, dispatched at same day Personal service through mailPersonal service through mail Large choice of formatsLarge choice of formats Home delivery or pick up at PapicolorHome delivery

Swipe to the left

januari 2019

Gedichten letteren op een glasplaatje!

Door Mascha Janssen 2 years ago 1647 keer bekeken Geen reacties

Op 31 januari is het Nationale gedichtendag. Papicolor heeft mij gevraagd om hier een blog over te schrijven. Tja, hoe pak je dat dan aan?! Voor mij was dit niet zo moeilijk. Ik ben dol op kleine gedichtjes en versjes. Ik wist meteen dat ik mijn favoriete versje wilde gaan handletteren op een glasplaatje, zodat ik deze als ‘pronk’ stuk in mijn woonkamer kan zetten.

Tekenen met Ecoline!

Door Sigrid Claasz Coockson 2 years ago 10734 keer bekeken Geen reacties

Hebben jullie die kleuren van de Ecoline al gezien? Ik word altijd helemaal blij van de mooie kleuren. Intussen zijn er al 58 transparante kleuren en 2 dekkende kleuren (wit en goud) verkrijgbaar. De kleuren van Ecoline staan bekend om hun helderheid.Vandaar dat ik deze kleuren wil gebruiken bij het maken van deze zonsondergang.

Ik ga een achtergrond maken van Ecoline, waarbij de kleuren mooi in elkaar overlopen. Op de voorgrond komt een zwart silhouet die er dan vanaf knalt.

Geef je huis een nieuwe look met krijtbordverf!

Door Yvonne Doornebosch 2 years ago 2377 keer bekeken Geen reacties

Krijtbordverf is echt helemaal van deze tijd! Een krijtbord, een krijtmuur of een deur met krijtbordverf beschilderen, superleuk om je huis een nieuwe look te geven! De meeste krijtborden worden beschreven met witte letters. Maar hoe leuk is het om het eens een keer helemaal anders te maken?! edding heeft hier de perfecte krijtstiften voor in allerlei verschillende kleuren! Deze zijn verkrijgbaar op www.papicolor.com.