Paper that moves people.
Swipe to the left

juni 2018

Review ProDesign papier

Door Amanda de Noord 6 years ago 4758 keer bekeken Geen reacties

Wanneer je begint met handlettering en/of brushlettering loop je al snel tegen de volgende vraag aan: 'Welk papier kan ik het beste gebruiken voor mijn hand- en brushletter creaties?' Ik ben ook altijd op zoek naar papier waarmee ik de mooiste resultaten kan behalen en wat het beste is voor het behoud van mijn (brush)pennen.

Carla Kamphuis (o.a van het boek 'Brushlettering voor iedereen') is ook lang op zoek geweest naar het juiste papier. Na veel papier te hebben getest heeft ze in samenwerking met Papicolor nu haar favoriete oefenpapier uitgebracht: ProDesign Oefenpapier.

Vaderdag

Door Studio Sigrid 6 years ago 2890 keer bekeken Geen reacties

Wat hoort er nou meer bij Vaderdag dan een ontbijtje op bed met vers geperste sinaasappelsap, een croissantje, vers fruit en een kopje koffie? Natuurlijk een persoonlijk cadeau voor je vader, die in het zonnetje wordt gezet!

Handlettering Vakantiepakket Miami Style

Door Ine - workshops in de Peel 6 years ago 3318 keer bekeken Geen reacties

Papicolor komt in samenwerking met Studio Suikerzoet met een nieuw pakketje zodat jij je niet hoeft te vervelen deze zomer! Een mooi en compact pakketje, zo samengesteld dat het weinig plek inneemt in je koffer. Ideaal dus om mee te nemen op vakantie. Wat is er nou mooier dan aan het zwembad, op je balkon of in een park creatief bezig te zijn?