Paper that moves people.
Swipe to the left

juni 2019

Maak je persoonlijke uitnodiging met het prachtige PapiArt papier!

Door Aukelien Poelsema 5 years ago 3777 keer bekeken Geen reacties

Misschien heb je ze al gespot op Instagram, de brushpennen en gelly rolls van edding… verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, onder andere in zwart en wit, máár ook in felle kleuren zoals blauw en rood!

De brushpennen zijn ideaal voor het maken van dunne precieze lijnen, energieke streken én het vullen van grote kleurvakken. De gelly rolls zijn super handig voor tekenen, schrijven én decoreren. Beide zijn ontzettend goed te gebruiken in combinatie met het PapiArt papier! Kijk eens op de Instagram pagina van Papicolor, die boordevol staat met leuke voorbeelden en laat je inspireren!

Een creatief en leuk cadeau voor Vaderdag!

Door Bianca Hendriks 5 years ago 5829 keer bekeken Geen reacties

Het is bijna Vaderdag...

"Pa, zet 'm maar vast koud!!", dan heb je een lekker koud biertje als we je in het zonnetje gaan zetten.

Het is tenslotte bijna Vaderdag, en wat is nou leuker dan het geven van cadeautjes met een zelfgemaakte twist?! Precies, dus we gaan met bovenstaande quote iets leuks maken.

Heb je weleens de pons van Paperfuel gezien en jezelf afgevraagd wat je er nog meer mee kunt dan alleen een rondje ponsen? Nou…. je kunt er een superleuk label van maken die je aan een wijn- of bierflesje kunt hangen. We gaan er nu een maken voor aan een bierflesje. Op dit label komt een zakje waar je de opener in kunt doen. Als pa hier niet blij van wordt......