Paper that moves people.

Order before 16:00, next day at home Voor 16.00 uur besteld = de volgende dag in huis. Mits het artikel voorradig is.  

Personal service through mailPersoonlijke service Large choice of formatsRuime keus in formaten Home delivery or pick up at PapicolorThuisbezorgd of bij een verkooppunt 

Free shipping order under 50 euroFree shipping above €50,- Order before 16:00, next day at homeOrder before 16:00, dispatched at same day Personal service through mailPersonal service through mail Large choice of formatsLarge choice of formats Home delivery or pick up at PapicolorHome delivery

Swipe to the left

Handletterpakket DIY Partybox

Handletterpakket DIY Partybox
Door Marion van Ratingen 9 months ago 535 keer bekeken Geen reacties

Handletterpakket DIY Partybox van Paperfuel

Ingrediënten Handlettering DIY Partybox van Paperfuel/Karin Luttenberg:

 1 x hobbyblok Draw till you drop

 2 x stickerframework zwart/wit

 1 x sakura gellyroll wit

 5 x kraft labels bruin

 5 x kraft vlaggetjes bruin

 1 x Touw

Het uitpakken van deze Handlettering DIY Partybox is een cadeautje op zich! Leuk om te krijgen én leuk om te geven. Vlaggetjes, labels, een blok A5-formaat met 3 verschillende kleuren papier (wit/bruin/zwart) en verschillende stickerlabels. Voor beginners is er een handig instructieboekje van @Paperfuel alle bijgevoegd, waarin je meegenomen wordt in de stappen van het handletteren.

Omdat we de komende tijd nogal wat verjaardagen en feestjes voor de boeg hebben, leek het me leuk om de Partybox ook voor die gelegenheid te gebruiken. Daarvoor heb ik het volgende gemaakt:

 Kraft Vlaggetjes-lijn

Op de 5 vlaggetjes heb ik het woord ‘happy’ getekend. Ik heb voor dit woord gekozen omdat je de vlaggetjes dan ook na een feestje kunt laten hangen. Je kunt ze een plaatsje geven aan een kaartrek of prikbord of plakt ze met washitape op de muur; het geeft altijd een leuke, gezellige sfeer aan je ruimte.

Ik ben begonnen met de letter uit te tekenen met potlood om hem daarna over te trekken met de gellyroll. De letters heb ik wisselend ruw ingekleurd voor het nonchalante effect en er daarna een 3-D effect aan gegeven met verschillende (grafische) schaduwlijnen om er diepte in te creëren. Hiermee kun je ook experimenteren met verschillende kleuren, dat geeft ook een heel leuk effect. Maar voor nu heb ik gekozen voor wit.

 hobbyblok

Van de hobbyblok heb ik gekozen voor wit papier waarin ik een glas wijn heb getekend. Ik heb nu een quote in het glas geletterd, maar je zou dit ontwerp ook kunnen gebruiken als uitnodiging waarbij je de tekst (reden van het feestje, tijdstip en plaats) in het glas intekent. Uiteraard doe je hierbij ook eerst het voorwerk met potlood. Zorg dat de tekst het glas opvult en wissel verschillende lettertypes met elkaar af. Eventuele lege ruimtes kun je opvullen met bubbels. Ik heb de pigma Micron 08 en 05 gebruikt om alles mee over te trekken. Een leuk effect geven de puntje, die ik om het glas heb gestipt en die verder uitwaaieren…even een zenmomentje tijdens het stippen!

 Stickerframework

De stickerlabels zijn ideaal om een cadeautje mee te versieren! Door de variatie in grootte kun je er voor kiezen om meerdere labels te gebruiken. Een voor een verjaardagswens op te letteren of een ander soort tekst en misschien een ander stickerlabel voor een illustratie. Erg leuk om als etiket op een fles wijn of kraft cadeaupapier te plakken. Tip: Handletter de etiketten in stappen. Het duurt namelijk iets langer voordat de inkt van de gellyroll is ingedroogd op dit materiaal.

 Kraflabels

De kraftlabels zijn van een groot formaat (14cm x 9cm). Ideaal voor als je er iets meer tekst op kwijt wilt of de tekst wilt combineren met een illustratie. Ik heb er voor gekozen om het bovenste gedeelte vrij te laten voor een speels effect. Deze labels doen het ook leuk aan een kaartenrek door hun grootte. Voor meerdere doeleinden geschikt dus!

Conclusie: Met deze Handlettering DIY Partybox ben je verzekerd van urenlang handletterfun! Of het nu een cadeautje is voor jezelf of voor een ander; Handletterpret verzekerd!! Ik wens je super veel plezier met deze Partybox van @Paperfuel en ben heel benieuwd naar jullie creaties!

Groetjes Marion

M-sjtiehl