Paper that moves people.
Swipe to the left

Wat maak jij ervan?

Door Anita Rademaker 5 years ago 3894 keer bekeken Geen reacties

Al weken keek ik er naar uit ….. het nieuwe boek van Karin Luttenberg!

Door Karin ben ik enkele jaren geleden geïnspireerd geraakt om te gaan handletteren en ik letter er nog steeds met veel plezier op los! Ik was dus reuze nieuwsgierig wat het nieuwe boek zou brengen en na een aantal sneak peaks op Instagram, wist ik het zeker …. dit boek moest er komen!

"Hang er een label aan!"

Door Marjolein van Dam 5 years ago 3756 keer bekeken Geen reacties

Mijn vriendinnen denken vaak dat ik veel geduld heb. Helaas. Ik kan iets in mijn hoofd hebben dat perse op een bepaalde manier tot uitvoering gebracht moet worden. Dan krijgt mijn perfectionisme de overhand en ga ik door tot het naar mijn zin is. Ongeacht hoe lang dat duurt. En dát wordt vaak verward met geduld. Want even tussen ons: ik ben liever lui dan moe. Dus als er manieren zijn om heel snel & makkelijk iets leuks te maken, dan grijp ik mijn kans;-)

Handletteren op het zwarte Cardboard Canvas!

Door Yvonne Doornebosch 5 years ago 4024 keer bekeken Geen reacties

Word jij ook altijd zo enthousiast van zwart papier? Of ben jij juist iemand die het lastig vindt om iets moois te maken op zwart papier? Eigenlijk kun je op zwart papier net zoveel doen als op wit papier! Papicolor heeft nu het Cardboard Canvas ook in het zwart! Hoe leuk… je eigen kunstwerk aan de muur, dat wil toch iedereen!

Ik laat je zien hoe je je eigen ontwerp kunt maken op een zwart canvas schilderij met de afmeting 20x20x3cm. Je kunt op dit karton werken met bijvoorbeeld dekkende ecoline, gouache verf of metallic inkten.

Letteren op het mooie zwarte canvas!

Door Marion van Ratingen 5 years ago 2252 keer bekeken Geen reacties

Het was overduidelijk afgelopen week! De zomer is begonnen! Net zoals zoveel mensen heb ik een beetje gepuft van de hitte, maar vooral genoten van het zomerse weer. En wat doe je als je wat verkoeling kunt gebruiken? Naast een plons in het zwembad ga je samen genieten van een heerlijk ijsje op de hand of een lekkere ijscoupe op het terras.

De effect liners van Talens Art Creation heb ik pas geleden voor het eerst gebruikt en….wauwww! Wat een super gaaf effect geven deze 3d-bolletjes! Ik ben meteen gaan experimenteren en je kunt de effect liners op heel veel materialen toepassen. Met een hopelijk lange zomer in het vooruitzicht heb ik de effect liners gebruikt om iets heel lekkers te creëren, waarbij het water je al bij voorbaat in de mond loopt! Wel toepasselijk met dit warme weer!

Maak je persoonlijke uitnodiging met het prachtige PapiArt papier!

Door Aukelien Poelsema 5 years ago 3802 keer bekeken Geen reacties

Misschien heb je ze al gespot op Instagram, de brushpennen en gelly rolls van edding… verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, onder andere in zwart en wit, máár ook in felle kleuren zoals blauw en rood!

De brushpennen zijn ideaal voor het maken van dunne precieze lijnen, energieke streken én het vullen van grote kleurvakken. De gelly rolls zijn super handig voor tekenen, schrijven én decoreren. Beide zijn ontzettend goed te gebruiken in combinatie met het PapiArt papier! Kijk eens op de Instagram pagina van Papicolor, die boordevol staat met leuke voorbeelden en laat je inspireren!

Een creatief en leuk cadeau voor Vaderdag!

Door Bianca Hendriks 5 years ago 5888 keer bekeken Geen reacties

Het is bijna Vaderdag...

"Pa, zet 'm maar vast koud!!", dan heb je een lekker koud biertje als we je in het zonnetje gaan zetten.

Het is tenslotte bijna Vaderdag, en wat is nou leuker dan het geven van cadeautjes met een zelfgemaakte twist?! Precies, dus we gaan met bovenstaande quote iets leuks maken.

Heb je weleens de pons van Paperfuel gezien en jezelf afgevraagd wat je er nog meer mee kunt dan alleen een rondje ponsen? Nou…. je kunt er een superleuk label van maken die je aan een wijn- of bierflesje kunt hangen. We gaan er nu een maken voor aan een bierflesje. Op dit label komt een zakje waar je de opener in kunt doen. Als pa hier niet blij van wordt......

3 creatieve Washi Tape ideeën!

Door Marjolein Stoové 5 years ago 6469 keer bekeken Geen reacties

Herken je dat? Je ziet een leuke washi tape en je denkt: die móet ik hebben! En je denkt dat niet één keer maar veel vaker! Nou, zo heb ik wel heel veel washi tape thuis, maar wat kun je er allemaal mee? Ik laat in deze blog ter inspiratie een paar leuke ideeën zien. De washi tape die ik je hier laat zien zijn allemaal ontworpen door Gouden Lijntjes. Ze kunnen gebruikt worden in combinatie met de bijpassende bullet journals.

Handletteren én tekenen à la Carla

Door Sandra Krougman 5 years ago 16872 keer bekeken Geen reacties

In 2017 begon mijn handletteravontuur. Na een leuke krijtbordworkshop was ik helemaal verkocht aan het schrijven, of nee, tekenen van letters. Het krijtbord maakte al snel plaats voor papier en toen kon ik ook met kleur aan de slag. Want, I love colors!

Zo creëer je pas een vrolijk Paasfeest!

Door Marjolein van Dam 5 years ago 3088 keer bekeken Geen reacties

Pasen... geen idee wat het verhaal erachter ook alweer was. Iets met een de wederopstanding van Jezus, geloof ik (wat een spontane woordspeling, totaal ongepland, echt!). Maar de gedachten die in mijn hoofd opborrelen, hebben meer te maken met chocolade eitjes die zo goed verstopt zijn dat we ze niet meer terug kunnen vinden. Een jaar later wel, maar de smeuïge details van die vondst zal ik achterwege laten. Waar ik ook aan denk, is het ritueel van de Paasbrunch. En hoe kun je die net even wat extra's geven?

Blog: bullet journaling met Gouden Lijntjes

Door Anita van Workshops 4 Kids 5 years ago 7494 keer bekeken Geen reacties

Als creatieve enthousiaste chaoot heb ik overal lijstjes en notities liggen en zolang iedereen van mijn spulletjes afblijft, weet ik het meestal ook feilloos terug te vinden. Helaas woon ik samen met een lieverd, die moedeloos wordt van mijn stapeltjes en briefjes die rond slingeren in ons huis. Ik heb hem onlangs beloofd om orde in mijn chaos te gaan scheppen. Waar begin ik? Mijn oog valt op de nieuwe Bullet Journal lijn van Anne Jorinde Kuiper van Gouden Lijntjes.